уторак, 28. август 2012.

Sedam osobina savršene žene!


STIL,
Autor: 

Ona je negovana, nije preterano ljubomorna, inicira seks, brine o partneru i ne traži pomoć za svaku sitnicu


Da li takva uopšte postoji?

Svaki muškarac ima kriterijume na osnovu kojih bira žene koje mu se dopadaju. Međutim, neke osobine su uvek na ceni. Evo nekih odlika za koje muškarci smatraju da ih savršena žena poseduje.

Samouverena

Muškarci se dive ženama koje zrače samopouzdanjem, hodaju odlučno i uspravno i koje ljude gledaju pravo u oči. Ovakve žene su mnogo bolje partnerke od onih kojima je stalno potrebna tuđa potvrda. Njima nije potrebno da ih nagovarate na seks, već i same često preuzimaju inicijativu.

Duhovita

Vedre žene su mnogo privlačnije od namrgođenih. Muškarci obožavaju žene koje se smeju njihovim šalama, kao i one koje su i same duhovite.

Negovana

Iako ne vole žene koje su opsednute izgledom, muškarcima prija kad one brinu o sebi. Pored ženstvenih dama oni se osećaju muževnije.

Brižna

Muškarci se osećaju dobro samo kada znaju da neko brine o njima, primećuje male stvari i poštuje njihove potrebe. Svakodnevni mali gestovi koji zrače pažnjom osvajaju muškarčevo srce zauvek!

Nezavisna

Samostalne žene svojim ponašanjem sugerišu da umeju da se brinu same o sebi i da neće tražiti pomoć od muškarca svaki put kad naiđu i na najmanju prepreku.

Puna razumevanja

Svako voli da bude shvaćen i prihvaćen upravo onakav kakav jeste. Muškarci žele žene koje poštuju njihove želje i uverenja čak i onda kada se s njima ne slažu u potpunosti.

Iskrena i odana

Ovo su ključne osobine koje svaki muškarac traži. Žena koja flertuje s drugim muškarcem čim njen partner okrene leda povrediće i njegova osećanja i njegovu sujetu.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...