недеља, 1. јул 2012.

Šta ubija strast?Blic žena, Katarina Sretenović, Foto: shuterstock, 09. 12. 2011. 00:04
Komentara 28 | Preporuka 2
Nije lako očuvati strast u dugogodišnjoj vezi jer svakodnevne obaveze mogu da ubiju požudu s početka. Denis Novels, američki seksolog, otkriva pet grešaka koje ne smete da napravite u braku ili vezi ako želite da i dalje imate buran seksualni život.

POTISKIVANJE NEZADOVOLJSTVA

Ako partneru prećutkujete da vas je iznervirao, morate odmah da se menjate. Psiholozi kažu da je konstruktivna svađa jedan od preduslova za uspešnu vezu. Ukoliko stalno izbegavate otvorene sukobe, postaćete ogorčeni i hladni, što će uništiti vaš intimni život.

TEŠKE REČI
Bez obzira na to koliko vas je partner iznervirao, vodite računa da vam se ne omakne uvreda koja se odnosi na neku njegovu manu. To ne sme da vam se dešava, jer vam partner posle toga više nikada neće verovati.

ZAPUSTILI STE SE
To što ste u braku već sedam ili više godina, ne znači da možete do kraja života da računate na partnerovu naklonost. Stručnjaci kažu da se mnoge žene nakon udaje opuste, pa ne vode računa o liniji, frizuri, odeći… Izbegnite ovu grešku jer može da ubije strast u vašoj vezi.

MANJAK POVERENJA
Ako ste po prirodi izuzetno ljubomorni, potrudite se da to suzbijete. Ukoliko stalno napadate partnera pitanjima "Gde si bio? Šta si radio?" napravićete sebi pakao od života. Partner posle izvesnog vremena neće želeti da se vrati kući, a ni na kraj pameti mu neće biti da vas zagrli.

NEPRIVLAČNO PONAŠANJE
Grickanje noktiju, glasno žvakanje hrane ili nepuštanje vode u toaletu neke su od najiritantnijih navika koje mogu da dovedu vašeg partnera do ludila. Ma koliko to izgledalo banalno, verujte da je ovakvo ponašanje neprijatelj strasti.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...