петак, 8. јун 2012.

Upoznajte najdeblju mladu: Želim da se ugojim 300 kg do venčanja!



Gordana Golubović, 08. 06. 2012. 00:02
Komentara 2 | Preporuka 0
Suzan Iman iz Arizone koja je prošle godine u javnost izašla sa bizarnom ambicijom da osvoji titulu najdeblje žene na svetu, u međuvremenu je upoznala čoveka svog života pa je sada postavila sebi drugi cilj - da bude najdeblja mlada na svetu.


Suzan (33) trenutno teži neverovatnih 330 kg, ali kaže da mora još da se ugoji do dana svog venčanja. Ova nezaposlena mlada žena svakog dana samo za doručak pojede omlet od 12 jaja, šniclu i hot-dog, a na dnevnom novou unosi preko 33.000 kalorija. Obroke joj sprema budući suprug Parker Klark (35), koji trenutno nema zaposlenje osim što je okupiran dijetom za gojenje svoje drage.

Suzan planira da udvostruči svoju težinu, kako bi pokazala da i gojazne žene mogu da budu privačne, ali i zdrave. Krojač njene venčanice kaže da se nije sreo sa većim izazovom i da je potrebno dosta materijala da se sašije haljina za, kako kaže, Amerikanku kolosalnih oblina.
"Nikada ranije nisam pravio haljinu u ovoj veličini, ne postoji model po kome bi sašila, tako da je kroj venčanice osmislila Suzan", ispičala je krojačica.

Suzan je na prvoj probi venčanice bila oduševljena, kao i njen izabranik Parker.
"Parker je video slike sa probe venčanice i rekao je da izgledam prelepo", kaže Suzan koja još nije imala zvaničnu prosidbu, ali kaže da sa dečkom uveliko pravi planove za venčanje.

Budućeg supruga upoznala je preko interneta prošle godine, a on se posle svega dva meseca poznanstva uselio u njen dom. Kako nema posao, potpuno se posvetio pripremanju hrane kako bi Suzan postigla željenu težinu.

"Suzan je prelepa, ja volim velike žene", kaže Parker. "Iskreno, brinem zbog njenog zdravlja i vodim računa o tome da se na njenom jelovniku nađu salate, i podstičem je da bude fizički aktivna. Često plivamo zajedno. Nadam se da neće imati zdravstvenih komplikacija, jer posle venčanja želim da uživam u životu sa Suzan ".

Iako se njen doktor protivi tome da se dodatno ugoji, Amerikanka je uverena da radi pravu stvar.
"Verujem da mogu da udvostručim težinu bez ugrožavanja zdravlja. Ja se dobro osećam, srećna sam, debljina mi je pomogla da nađem ljubav". 

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...